Lavaša rulete ar vistas fileju

Sastāvdaļas

  • 3 - lavaša plāksnītes
  • 5 - vistas filejas
  • 300 gr. - saldā krējuma
  • Viena burciņa saulē kaltētu tomātu
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Dotais daudzums paredzēts trim lavašiem

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas filejas sagriež šikākos gabaliņos un sablenderē virtuves kombainā(jāliek uzgalītis ar nazīšiem), tad pēc izvēles pievieno garšvielas un saldo krējumu.Visu sablenderē viendabīgā masā.
  2. Izklāj lavašu un smērē virsū iegūto masu, kurai pa virsu kārto saulē kaltētos tomātus, visu sarulē un liek uz cepešpannas , pārsmērē lavašu ar olīveļļu pārklāj pāri foliju un liek cepties 150 grādos 30 - 40 min. Var lietot gan siltu, gan aukstu. Pasniedzot sagriež gabaliņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi