Zupa ar mannas klimpām

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa krūtiņas
  • 1.5 l ūdens
  • Pētersīļu sakne
  • Burkāns
  • Savojas kāposts
  • Kolrābis
  • 2 tomāti
  • Maltie pipari
  • Loki
  • Klimpām:
  • 50 g sviesta
  • 1 ola
  • 150 g mannā
  • Sāls
  • Rīvēts muskatrieksts

Pagatavošana

150 min.
  1. Gaļu noskalo, liek katliņā, pērlej ar ūdeni un liek vārīties.
  2. Kad parādās putas, tās noņem un turpina vārīšanu vēl 75 minūtes.
  3. Dārzeņus notīra, sagriež gabaliņos, pievieno gaļai un sautē vēl 15 minūtes.
  4. Klimpām saputo sviestu, pievieno olu, sāli, muskatriekstu, pieber mannu un samaisa, tad liek uz 30 minūtēm ledusskapī.
  5. No atdzisušas masa izveido klimpas un vāra 10 minūtes sālsūdenī.
  6. Katlu noņem no uguns un klimpas uzbriedina vēl 5 minūtes.
  7. Pievieno sāli, piparus, kubiņos sagrieztu gaļu un klimpas.
    Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi