Kāpostu salāti ar papriku

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 5 kg svaigu kāpostu
  • 1 kg burkānu
  • 1 kg sīpolu
  • 1 kg sarkanās paprikas
  • Pārlējumam:
  • 350 g cukura
  • 4 ēd. k. sāls
  • 500 ml eļļas
  • 500 ml galda etiķa 9%

Pagatavošana

40 min.
  1. Kāpostus, sīpolus un papriku sagriež smalkās strēmelēs.
  2. Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
  3. Sagatavotus dārzeņus liek lielā bļodā, pievieno sāli, cukuru, eļļu un etiķi. Visu uzmanīgi samaisa.
  4. Sagatavotus salātus blīvi pilda trīslitru burkās un trīs dienas tur istabas temperatūrā. Tad burkas noslēdz ar plastmasas vāciņiem un noliek vēsumā.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

anita 2009. gada 29. decembris 21:15
loti feini salati.
anita veska 2009. gada 2. decembris 13:38
vai der uzkaisit un samaisit jeb jaizkause un tad jauzlej sis garsvielas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi