Sākums > Receptes > Uzkodas

Siera un šķiņķa iesmiņi

2007. gada 2. oktobris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Viegli gatavojama, glīta uzkoda :)
Pagatavošana
20 min
1. Rupjmaizi sagriež šķēlēs, nogriež garozu, sagriež nelielos gabaliņos un eļļā no abām pusēm apcep.
2. Sieru sagriež 12 kubiciņos, šķiņķa šķēles - horizontāli uz pusēm.
3. Katram apceptajām maizes gabaliņām virsū ar koka irbulīti sasprauž siera kubiciņu, virs tā - daļai šķiņķa šķēlīti ar tomātiņu, daļai - šķiņķi ar paprikas gabaliņu.
Ķirštomātiņu vietā var lietot daiviņās sagrieztu lielākus tomātiņus.
Grezno ar pētersīļu lapiņām.

Lai labi garšo!
Uz augšu