Sākums > Receptes > Salāti

Kārtainie salāti ar grauzdiņiem

2007. gada 2. oktobris
Foto: Nataļja Kluce
Pagatavošana
30 min
1. Baltmaize jāsagriež kubiciņus un uz sausās pannas uzstaisīt grauzdiņus.
2. Sasmalcināt ķīnas kapostus, tomātus sagriezt kubiciņos, sasmalcināt krābju nūjiņas.
3. Paciņu majonēzes sajaukt ar krējumu atsevišķā traukā, pievienot Vegetas (pēc garšas).
4. Sieru sarivēt.
5. Likt kārtas: ķīnas kaposti, tomāti, krābju nūjiņas, pārliet to ar pagatavotu majonēzes-krējuma mērci, pa virsu kārta ar rivētu sieru.
6. Ļaut salātam ievilkties (apm.1 h).
7. Pie galda katrai porcijai atseviški pa virsu uzlikt sauju ar pagatavotiem grauzdiņiem.
Uz augšu