Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Viltotie kāpostu tīteņi ar malto gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 neliela kāpstgalva
  • 500 -600g maltā gaļa
  • 2 vidēji sīpoli
  • 200 g rīsi
  • Tomātu mērce
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Kāpostu sagriež un vāra nelielā ūdens daudzumā,gaļu ar sīpoliem apcep, pievieno pie kāpostiem,pieber sāli,piparus,kad kāposti gandrīz gatavi,ber klāt rīsus,ik pa laikam apmaisot,pēc apm.20min pieliek tomātu mērci.Ēdiens gatavs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas