Viltotie kāpostu tīteņi ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 neliela kāpstgalva
  • 500 -600g maltā gaļa
  • 2 vidēji sīpoli
  • 200 g rīsi
  • Tomātu mērce
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Kāpostu sagriež un vāra nelielā ūdens daudzumā,gaļu ar sīpoliem apcep, pievieno pie kāpostiem,pieber sāli,piparus,kad kāposti gandrīz gatavi,ber klāt rīsus,ik pa laikam apmaisot,pēc apm.20min pieliek tomātu mērci.Ēdiens gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi