Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ar biezpienu pildīta līdaka

2007. gada 26. septembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Līdakai noņem ādu, pie tās atstājot galvu, no asakām atdala fileju.
2. Sīpolus un seleriju sakni apcep sviestā , baltmaizi izmērcē saldajā krējumā.
3. Zivs fileju kopā ar apceptajiem dārzeņiem, baltmaizi, ķiplokiem un biezpienu samaļ, masai pievieno olas, sāli, piparus.
4. Visu rūpīgi izmaisa un izdauza ( sakuļ).
5. Tad pievienosasmalcinātus pētersīļus, sakapātas dilles, vēlreiz visu labi izmaisa.
6. Masu sapilda zivs ādā ( ar galvu) un satin caurspīdīgā pārtikas plēvē.
7. n liek cepešpannā sautēties. pievienojot dilles.
Uz augšu