Ar biezpienu pildīta līdaka

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg līdaka
  • 50 g sīpolu
  • 50 g seleriju sakņu
  • 30 g sviesta
  • 15 g baltmaizes mīkstuma
  • 1 ola
  • 10 g ķiploku
  • 40 g saldā krējuma (25%)
  • 1 g malto melno piparu
  • 10 g sāls
  • 100 g biezpiena (9%)
  • 5 g diļļu
  • 5 g pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Līdakai noņem ādu, pie tās atstājot galvu, no asakām atdala fileju.
  2. Sīpolus un seleriju sakni apcep sviestā , baltmaizi izmērcē saldajā krējumā.
  3. Zivs fileju kopā ar apceptajiem dārzeņiem, baltmaizi, ķiplokiem un biezpienu samaļ, masai pievieno olas, sāli, piparus.
  4. Visu rūpīgi izmaisa un izdauza ( sakuļ).
  5. Tad pievienosasmalcinātus pētersīļus, sakapātas dilles, vēlreiz visu labi izmaisa.
  6. Masu sapilda zivs ādā ( ar galvu) un satin caurspīdīgā pārtikas plēvē.
  7. n liek cepešpannā sautēties. pievienojot dilles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi