Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Persiku un biezpienu kūka

2007. gada 26. septembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. 200 g biezpiena samaisa ar eļļu, olu un 100 g cukura.
2. Pievieno miltus, cepamo pulveri un samīca viendabīgā mīklā.
3. Liek uz ar miltiem apkaisītās darba virsmas, plāni izveltnē un ieklāj dziļā, ietaukotā cepešpannā.
4. Persikiem nolej sulu.
5. 200 ml persiku sulas sajauc ar atlikušo biezpienu, olām, cukuru un pudiņa pulvera.
6. Persikus sagriež gabaliņos un kopā ar rozīnēm, mandelēm un augļiem pievieno biezpiena masai.
7. Persiku un biezpiena krēmu lej uz mīklas.
8. Liek sakarsētā cepeškrāsnī (175 grādu temperatūrā) un cep apmēram 60 minūtes.
9. Atdzesē un sagriež 20 gabaliņos.
10. Katru gabaliņu garnē ar putukrējumu un šokolādes plāksnītēm.
11. Pēc vēlēšanas pārkaisa ar kakao pulvera.
Uz augšu