Garneles latviešu salātos

Sastāvdaļas

  • Nepieciešami 2 ēdājiem
  • 2 svaigi gurķi
  • 2 svaigi tomāti
  • 100 g tīrītu garneļu - atsaldētu
  • Krējums 2 ēdamkarotes vai majonēze 50 g(pēc ieskatiem kas kuram garšo vairāk)
  • Diļļu šķipsna
  • Daži svaigi lociņi

Pagatavošana

10 min.
  1. Vispirms nomizo, sagriež gurķus cik sīki gribas, atkarīgs no ēdāju gaumes, tad
  2. sagriež arī tomātus un samaisa ar gurkiem, pievieno šķipsnu lociņu, kas sakapāti, tad pievieno visu 100 g paciņu garneļu, visu samaisa, pieliek klāt krējumu vai majonēzi un samaisa, pārkaisa salātus nobeigumā ar šķipsnu diļļu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi