Apelsīnu kafija

Sastāvdaļas

  • Pusgl. (120ml) saldā krējuma
  • 2 ēd.k. pūdercukura
  • Tējk. rīvētu apelsīna miziņa
  • 2.5 gl. (500 ml) karstās kafijas
  • 4 ēd.k. (60 ml) apelsīnu liķiera
  • 4 apelsīnu šķēlītes pokkālu dekorēšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Saldsajām krējumam pievieno pūdercukuru, rīvētu apelsīnu miziņu un saputo stingrās putās.
  2. Pagatavo kafiju un karstu salej divos pokālos.
  3. Katram pievieno 2 ēd.k. apelsīnu liķiera.
  4. uzliek putukrējuma cepurīti, rotā ar apelsīnu šķēlītēm un tūdaļ pasniedz to.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi