Tunča steiks ar biezpiena un ābolu mērci

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 250 g tunča
  • Garšvielas
  • Mērcei
  • Puspac. biezpiena
  • Ābols
  • 1.5 1-1,5 gl. saldā krējuma
  • Melnie pipari
  • Sāls
  • Cukurs
  • Citronu sula
  • Sīpolloki

Pagatavošana

1 min.
  1. Tunča steiku pārkaisa ar sāli un pipariem, pārslakā ar citronu sulu un apviļā sakapātos zaļumos (dillēs,pētersīļos, puravā).
  2. 15-20 minūtes ļauj, lai garšvielas ievelkās, tad cep uz grilla vai pannas.
  3. Mērcei mikserī sakuļ biezpienu, ābolu šķēlītes, krējumu un garšvielas.
  4. Pasniedz pārlietu ceptam steikam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi