Siļķu fileja ar biezpiena un jogurta krēmu

Sastāvdaļas

  • 4 mazsālītas siļķu filejas
  • Ābols
  • Sīpols
  • 4 marinēti gurķi
  • Pusglāze skāba krējuma
  • 4 ēdamkarotes biezpiena
  • 4 ēd.k. jogurta
  • Tējk. sinepju
  • Tējk. cukura
  • 2 ēd.k. citronu sulas
  • Ēd.k. sakapātu zaļumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķu filejus sagriež strēmelēs, sīpolus ripiņās, ābolus daiviņās, gurķus - stienīšos.
  2. Krējumam pievieno jogurtu, biezpienu, sinepes, cukuru, citronu sulu un visu samaisa.
  3. Siļķu fileju gabaliņus un dārzeņus kārtām liek salātu traukā.
  4. Pārlej ar mērci, liek ledusskapī un 10 stundas ļauj ievilkties.
  5. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi