Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Tuncis lavašā

Tuncis lavašā

FOTO: ilvija kleinberga

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 lavašs
  • 1 kārbiņa tuncis eļļā
  • 2 gab. tomāti
  • 2 daiviņas ķiploks
  • 2 -3 ēdamkarotes majonēze
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Vispirms atver kārbiņu ar tunci un liek bļodiņā (cik vien iespējams notecināt eļļu);
  2. Pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus, smalki, smalki sagrieztus ķiplokus, sāli pievieno pēc garšas, tad pieliek majonēzi.
  3. Visu kārtīgi samaisa;
  4. Izklāj uz galda lavašu un liek iekšā tunča masu un to kārtīgi izlīdzina, lai masa nav tikai pa vidu.
  5. Tad satin un ļauj ievilkties 30 min. līdz 1 stundai.
  6. Sagriež vidējos gabaliņos un apēd.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas