Tuncis lavašā

Sastāvdaļas

  • 1 lavašs
  • 1 kārbiņa tuncis eļļā
  • 2 gab. tomāti
  • 2 daiviņas ķiploks
  • 2 -3 ēdamkarotes majonēze
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Vispirms atver kārbiņu ar tunci un liek bļodiņā (cik vien iespējams notecināt eļļu);
  2. Pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus, smalki, smalki sagrieztus ķiplokus, sāli pievieno pēc garšas, tad pieliek majonēzi.
  3. Visu kārtīgi samaisa;
  4. Izklāj uz galda lavašu un liek iekšā tunča masu un to kārtīgi izlīdzina, lai masa nav tikai pa vidu.
  5. Tad satin un ļauj ievilkties 30 min. līdz 1 stundai.
  6. Sagriež vidējos gabaliņos un apēd.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi