Mencas kroketes

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigas vai saldētas mencas filejas
  • 25 g speķa
  • Šķēle baltmaizes
  • 2 olas
  • 1 tējkarote tomātu pastas
  • 1 tējkarote citronu sulas
  • Pētersīļu zaļumi
  • 1 tējkarote kaperu
  • Sāls, malti baltie pipari
  • Rožu paprika
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes tauki (cepšanai)

Pagatavošana

45 min.
  1. Atlaidinātu fileju noskalo, nosusina un kopā ar speķi un izmērcētu baltmaizi samaļ.
  2. Masai pieliek olu, tomātu pastu, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un dažus kaperus. Sāli, piparus un papriku pieliek pēc garšas.
  3. Ar mitrām rokām veido, apmēram, 3 cm resnas un 8 cm garas kroketes. Kroketes apviļā miltos, apmērcē sakultā olā un panē rīvmaizē.
  4. Pannā izkausē tik daudz tauku, lai kroketes būtu apņemtas no visām pusēm. Saliek kroketes un apcep zeltaini brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi