Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mencas kroketes

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigas vai saldētas mencas filejas
  • 25 g speķa
  • šķēle baltmaizes
  • 2 olas
  • 1 tējkarote tomātu pastas
  • 1 tējkarote citronu sulas
  • Pētersīļu zaļumi
  • 1 tējkarote kaperu
  • Sāls, malti baltie pipari
  • Rožu paprika
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes tauki (cepšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Atlaidinātu fileju noskalo, nosusina un kopā ar speķi un izmērcētu baltmaizi samaļ.
  2. Masai pieliek olu, tomātu pastu, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un dažus kaperus. Sāli, piparus un papriku pieliek pēc garšas.
  3. Ar mitrām rokām veido, apmēram, 3 cm resnas un 8 cm garas kroketes. Kroketes apviļā miltos, apmērcē sakultā olā un panē rīvmaizē.
  4. Pannā izkausē tik daudz tauku, lai kroketes būtu apņemtas no visām pusēm. Saliek kroketes un apcep zeltaini brūnas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas