Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena-ābolu plātsmaize

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas
  • 1 pac.skāba biezpiena
  • 3 olas
  • 1.5 1,5 gl cukura
  • 2.5 2,5-3 glāzes miltu
  • 1.t.k. sodas
  • apmēram 6-7 palieli āboli
  • 1 pac.saldā krējuma,2-3 ēd.k.skābā krējuma
  • nedaudz vaniļas cukura un kanēlis
  • 1 ēd.k.eļļas /vai kāda cita taukviela
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pagatavošana:
  2. Bļodā sakuļ 3 olas ar 1gl.cukura.Tad pievieno biezpienu ar 1t.k.sodas un visu labi samīca,tad pievieno 2,5 gl.miltu, pieleju 1ēd.k.eļlas,vēl samīca,,bet jau ar rokām,līdz neķeras pie rokām.Var pielikt vēl miltus.Tad izņem no bļodas un izrullē četrstūra gabalā/cik liela ir plāts/ un liek uz plāts,maliņas uzloka ,mīklu pārber ar cukuru.Sagriež nomizotus ābolus šķēlītēs un liek pamīšus rindiņā uz mīklas.Tad sajauc bļodā saldo krējumu ar skābo krējumu,pieliek 2-3 ēd.k.cukura,vaniļas cukuru un pārlej plātsmaizei.Pārkaisa kanēli un cep iepriekš sakarsētā cepeškrānī ar gaisa plūsmu 175 grādos 15-20 min.Maliņas paliek gaiši brūnas ,kas jau liecina par gatavību.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas