Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sēņu sautējums. 2

2007. gada 20. septembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Karsē notīriītas sēnes katlā bez taukvielām, laiku pa laikam apmaisot - tā iztvaikos liekais mitrums.
2. kad mitrums iztvaikojis, sēnēm pieliek taukvielas un ļauj viegli apbrūnēt.
3. Ja izmanto konservētas sēnes, tās var uzreiz apbrūnināt.
4. Sakapā sīpoluun ber katlā pie sēnēm.
5. Uzkaisa sēnēm miltus, samaisa un uzlej pienu un skābo krējumu.
6. Maisa sautējumu līdz katla dibenām, līdz tas vienmērīgi sabiezējis.
7. Pēc tam apmēram 15 minūtes ļauj sautēties mērenā karstumā.
8. Sēņu sautējumu pasniedz pie makaronu ēdieniem kā mērci.
Uz augšu