Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista indiešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g vistas fileja
  • 8 ķiploku daiviņas
  • 2 sīpoli
  • 15 g svaiga ingvera saknes
  • Čillī pipars
  • 120 g lazdu riekstu vai zemesriekstu
  • 2 ēd.k. karija
  • 2 paciņas saldā krējuma
  • 5 ēd.k. olīveļļas
  • Sāls
  • Kanēļa standziņas
  • Koriandrs
  • Pusotra tējk. kurkumas
  • 250 g baltvīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo ķiplokus un sīpolus.
  2. Sīpolus sagriež kubiciņos.
  3. Nomizo un smalki sagriež ingvera sakni.
  4. Rupji sasmalcina čili pāksti.
  5. Sagriež strēmelēs vistas fileju.
  6. Lielā pannā liek ķiplokus, riekstus, koriandru, čili un sadrupinātu kanēļa standziņu. Visu apcep.
  7. Pievieno sīpolus un cep, līdz tie paliek zeltaini brūni.
  8. Tad uzlej vīnu un ļauj vīnām vēroties iztvaikot.
  9. Visas sastāvdaļas saputo ar mikseri ( vislabāk, protams ar virtuves kombainā).
  10. Lej mērci atpakaļ pannā, pievieno olīveļļu, saldo krējumu un vāra 5 minūtes.
  11. Pēc tam masā ieliek vistas filejas gabaliņus, pievieno sāli, kurkumu un kariju.
  12. To visu vāra, līdz gaļa gatava.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas