Sākums > Receptes > Zupas

Taizemiešu kokosa zupa "latviešu vēderiem"

2007. gada 18. septembris
Foto: Diorifica
Pagatavošana
20 min
1. Katliņā lejam udeni un kokosriekstu pienu, pievienojam garšvielas, pierīvējam nedaudz ingvera saknes vai ingvera garšvielu (ja no paciņas) un liekam vārīties. Kad sastāvs uzvārījies, pievienojam sagrieztus vistas filejas gabaliņus, garneles un tomātus, pēc apmēram 7 minūtēm zupa jau gatava, pēdējās pievienojam gabaliņos sagrieztas sēnes.
2. Asāku zupu piekritēji var papildināt ar smalki sagrieztiem sarkanajiem čili pipariem!
3. Var jau liet bļodiņās un virsū uzkaisīt sagrieztu svaigu kinzu!
4. Labu apetīti
Uz augšu