Tītara šķēles krējumā

Sastāvdaļas

  • Liela tītara krūtsgabals
  • 2 olas
  • Pipari
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • 1 vidējs sīpols
  • Pētersīļu zaļumi
  • Buljons
  • Glāze skāba krējuma
  • Taukvielas cpešanai

Pagatavošana

50 min.
  1. krūtgabalu atbrīvo no kauliem, gaļu sagriež šķēlēs. apvaļā rīvmaizē kas sajaukta ar sāli un pipariem, apmērcē sakultā olā, vēlreiz apviļā rīvmaizē un sakarsētā sviestā vai taukos šķēles cep brūnas. pievieno pētersīļus un sīpolus. pārlej buljonu un krējumu, trauku nosedz ar vāku un uz samazinātas liesmas, karsē kamēr gaļa mīksta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi