Kartupeļu sainīši

Sastāvdaļas

  • 4 nelieli kartupeļi
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Nedaudz žāvētas gaļas, bekona vai tamlīdzīgi
  • 4 ē/k eļļas (labāk olīveļļu)
  • Piecu piparu maisījums
  • Sojas mērce
  • Sāls
  • Garšaugi
  • Cepampapīrs vai follija

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus ar visu mizu kārtīgi nomazgā un nosusina
  2. Liek uz cepampapīra vai follijas gabala un starp kartupeļiem izkaisa nedaudz nelielus žāvētās gaļas gabaliņus un pārgrieztu ķiploku
  3. Kartupeļus pārlej ar eļļu
  4. Kartupeļus apkaisa ar sāli (sāls vajag nedaudz vairāk kā parasti, jo kartupeļus aisargā miza) un pārējām garšvielām
  5. Bez garšaugiem var iztikt, bet var katrā šādā sainītī paeksperimentēt un ielikt kaut ko citu - dilles, rozmarīns, timiāns, pētersīļi. Sanāks tiešām ļoti garšīgi
  6. Kartupeļu paciņu rūpīgi aiztaisa, tā lai nekas netek ārā un liek 180 grādu cepeškrāsnī uz aptuveni 45 minūtēm. Atkarīgs no kartupeļu lieluma.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi