Garšīgie ceptie āboli

Sastāvdaļas

  • 7 - 8 skābi āboli (vislabāk Antonovka)
  • 1 paciņa saldā krējuma
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomazgā, izgriež serdes. Jāuzmanās, lai neizgrieztu caurumiņu arī apakšpusē. Var griezt arī palielākus vidučus.
  2. Katrā ābola viducītī ieber apmēram 2 tējkarotes cukura, nedaudz vaniļas cukura un kanēļa.
  3. Virsū lej saldo krējumu, kamēr vidus pilns.
  4. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi