Liellopa gaļa ar lēcām

Sastāvdaļas

  • Lēcas 500g
  • Liellopa vai teļa gaļa 500g
  • Tomātu pasta 3 ēd.k
  • Sīpoli 1gab
  • Buliona kubiņš
  • Sāls
  • Muskatrieksts malts

Pagatavošana

40 min.
  1. lēcas liek 1l verdoša buliona un vāra 15 min.
  2. liellopa gaļu sagriež kubiņos vai strēmelēs, sakapā sīpolu,apcep kad kļūst brūna pievieno tomātu pastu un muskatriekstu. maisot neilgi sautē. Pievieno no lēcām nokāsto bulionu un sautē līdz gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi