Cūku pupu tume

2007. gada 13. septembris
Foto: Līga
Pagatavošana
1 min
1. Sagriež nelielos gabaliņos gaļu (desu) un liek uz pannas apcepties. Pēc kāda laiciņa pievieno garšvielas un sāli pēc garšas. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens tā, lai gaļa tiktu pārsegta. Pēc tam kad gaļa jau ir gandrīz gatava pievieno sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un cūku pupas, kas pirms tam sasmalcinātas vituves kombainā vai izmaltas caur gaļas maļamo mašīnu. Nedaudz visu apcep un beigās pievieno skābo krējumu.
2. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem, piemēram, svaigiem gurķiem, tomātiem utt.
3. Ēdiens diezgan pikants, bet vīriešiem domāju, ka noteikti garšos.
Uz augšu