Cūku pupu tume

Sastāvdaļas

  • 1 kg izvārītas, izlobītas cūku pupas
  • 200 g cūkgaļas (vislabāk nedaudz ar liesumu un speķi var arī citu gaļu vai desu, vai arī pusi gaļu un pusi desu)
  • 200 g skāba krējuma
  • 0.5 gab sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 2 tējkarotes garšvielu maltai gaļai
  • 1 tējkarote garšvielu vistas ēdieniem
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež nelielos gabaliņos gaļu (desu) un liek uz pannas apcepties. Pēc kāda laiciņa pievieno garšvielas un sāli pēc garšas. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens tā, lai gaļa tiktu pārsegta. Pēc tam kad gaļa jau ir gandrīz gatava pievieno sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un cūku pupas, kas pirms tam sasmalcinātas vituves kombainā vai izmaltas caur gaļas maļamo mašīnu. Nedaudz visu apcep un beigās pievieno skābo krējumu.
  2. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem, piemēram, svaigiem gurķiem, tomātiem utt.
  3. Ēdiens diezgan pikants, bet vīriešiem domāju, ka noteikti garšos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi