Sautēti kāposti tomatu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 neliela kāpostgalva
  • 150 g tomātu pasta
  • Eļļa
  • 100 g krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā kāpostu un sagriež smalkās strēmelītes.
  2. Sakarsē pannu un apcep kāpostu (viss uzreiz panaa neies tāpēc būs jācep vairākas reizes)
  3. apceptos kāpostus liek katlā.
  4. Kad kāposts apcepts, katlā lej ūdeni tik daudz, lai tas apsegtu visus kāpostus.
  5. Kāpostus katlā sautē,kamēr tie mīksti.
  6. Kad kāposti mīksti,tad liek klāt tomātu pastu un krējumu sautē vēl kādas 5min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi