Kraukšķīgā gurķu zacene

Sastāvdaļas

  • 4 kg gurķu
  • 1 gl cukurs
  • 1 gl eļļa(nepilna)
  • ½ gl sāls
  • 1 ed.k.melni malti pipari
  • Buntīte seleriju,diļļu,pētersiļu lapu
  • 10 daiviņas ķiploks

Pagatavošana

60 min.
  1. Gurķus mizo,sagriež gareniski 0,5-0,7 mm šķēlēs,saliek visas sastāvdaļas,samaisa un atstāj 12 st savilkties,tad pilda burkās un sterelizē 15 mim 0,7l burkas 85 C*,0,5l burkas -10 min.Nu laba svaiga zacenīte ziemai,pamēģiniet!!!!

Komentāri

Sarmīte 2010. gada 2. septembris 13:21
Pirmā porcija sanāca ideāli bet otrā,pilnīgi čaukst,metami ārā.Kas par vainu?
Ingrīda 2009. gada 29. oktobris 19:53
Nekādu ūdeni nelej, bet sāls nu gan pa manam ir par daudz!
lora 2009. gada 3. augusts 16:47
nekādu ūdeni klāt nelej? pietiek ar izdalījušos sulu un eļļu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi