Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Iecienītais banānu rausis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 gatavi banāni (banānu vietā var izmantot ābolus
  • 1 gl cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • 2 gl milti
  • Soda vai cepamaispulveris
  • 200 g margarīns (var arī nelikt)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Banānus sagriež gabaliņos un sajauc ar nedaudz cukuru un vaniļas cukuru, atstāj, lai ievelkas. Olas saputo ar atlikušo cukuru un vani''las vukuru, pievieno miltus samaisītus ar cepamo pulveri vai 1 tējkaroti sodas un vienmērīgi sajauc. Pievieno kausētu margarīnu (atdzisušu) un skatās vai vajaga pielikt vēl miltus. Beigās pievieno sagrieztos banānus un kārtīgi samaisa. Mīkla sanāk pabieza. Liek iesmērētā formā un cep apmēram 30 min., kamēr ir gaiši brūns (obligāti vajaga pārbaudīt vai rausis vidū ir kārīgi izcepies).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas