Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaidas kabaču sautējums

2007. gada 4. septembris
Foto: Vita Kalniņa
Pagatavošana
30 min
1. Kabaci nomizo, izņem mīkstumu un sagriež šķēlītēs, sīpoli arī sagriež šķēlītēs, puravu ripiņās. Sautējamā katlā (vislabāk čuguna vai tml.), kurā ir ielieta nedaudz olīveļļa. Pievieno garšvielas un sautē, kamēr kabači un sīpols ir gandrīz mīksti. Pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un sautē līdz tie izšķīst. Beigās var pievienot krejumu, lai sātīgāk, bet neliekot krejumu sautējums ir diētiskāks :) Sautējumu var ēst tāpat ar ruplmaizi vai kā piedevu pamatēdienam, piem., kartupeļiem.
Uz augšu