Gaidas kabaču sautējums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Vidējs kabacis
  • 2 lieli sīpoli
  • 1 puravs
  • 3 -4 tomāti
  • Olīveļļa
  • Garšvielas (sāls, malti melnie pipari, timiāns)
  • Skābs krejums (ja vēlas)

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabaci nomizo, izņem mīkstumu un sagriež šķēlītēs, sīpoli arī sagriež šķēlītēs, puravu ripiņās. Sautējamā katlā (vislabāk čuguna vai tml.), kurā ir ielieta nedaudz olīveļļa. Pievieno garšvielas un sautē, kamēr kabači un sīpols ir gandrīz mīksti. Pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un sautē līdz tie izšķīst. Beigās var pievienot krejumu, lai sātīgāk, bet neliekot krejumu sautējums ir diētiskāks :) Sautējumu var ēst tāpat ar ruplmaizi vai kā piedevu pamatēdienam, piem., kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi