Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zivju biezeņzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Laša galva un mugurkauls
  • 200 g saldētu dārzeņu
  • ½ gaļas buljona
  • 1 sīpols
  • 3 kartupeļi
  • Pētersīļa sakne
  • Purava kāts
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 1 tējk. apaļo piparu
  • 1 lauru lapa
  • 2 krustnagliņas
  • ½ l piena
  • 1 glāze krējuma
  • 1 ola
  • 1 ēdamk. citronu sulas
  • 1 tējk. “Vorčesteras” mērces
  • 2 tējk. cietes
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sīpolu, kartupeļus, pētersīļa sakni un puravu sīki sagriež un apcep sviestā. Laša gaļu un mugurkaulu vāra ar lauru lapu, pipariem, krustnagliņām un apceptajiem dārzeņiem, pārlej ar gaļas buljonu un pusi piena. vāra uz mazas uguns 20 minūtes. Zivi atdala no asakām, buljonu izkāš, uzvāra un noņem no uguns. Atlikušo pienu saputo ar krējumu, olas dzeltenumu, citronu sulu, “Vorčesteras” mērci un cieti. Maisījumu ielej zupā, uzsilda, bet neļauj vārīties. Pievieno zivi un vārītos dārzeņus, vāra vēl 10 minūtes uz mazas uguns. Zupu pasniedzot, to pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem, klāt pasniedz sāļos cepumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas