Zemenes šokolādē ar putukrējumu

Sastāvdaļas

  • Lielas zemenes
  • 60 g sviesta
  • 150 g šokolādes
  • Putukrējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Šokolādi uz sviestu izkausē karsta ūdens peldē un maisa, līdz masa nedaudz atdzisusi.
  2. Zemenes nomazgā, nosusina un turot aiz kauslapiņām, iemērc šokolādes masā. Ļauj nedaudz apžūt, tad novieto ledusskapī, lai sacietē. Pasniedz ar putukrējumu.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Madara 2012. gada 27. jūnijs 11:44
Ļoti garšīgi, tiešām dievīgi, un nav nemaz sarežģīti.. Paldies!:)
laima Vaikule 2010. gada 19. februāris 19:38
gardi..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi