Kartupeļu sacepums ar žāvētu gaļu un gailenēm

Sastāvdaļas

  • 500 g jaunie kartupelīši(vēlams nelieli)
  • 500 g gailenes
  • 300 g žāvēta gaļa
  • 1 paciņa baraviku majonēze
  • 1 paciņa saldais krējums
  • 150 g siers pārkaisīšanai
  • Neliels sīpols
  • Sāls, dilles
  • 3 ēdamk. eļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Jaunos kartupelīšus nomazgā, nomizo un liek vārīties viegli sālītā ūdenī.Gatavus nokāš, pārkaisa ar dillēm.
  2. Kamēr vārās kartupeļi, sīpolu nomizo, smalki sagriež, žāvēto gaļu sagriež gabaliņos un apcep. Gailenes notīra, lielākās sagriež un arī apcep.
  3. Cepešpannā - kartupeļus pārgriež uz pusēm, liek uz pannas, tad liek gailenes ar žāvēto gaļu un sīpoliem. Majonēzi sajauc ar paciņu saldā krējuma un pārlej pāri, virsū uzkaisa rīvētu sieru.
  4. Gatavojam 200-220 grādos ~15-20 min.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Rūta 2011. gada 21. augusts 09:59
Ļoti sātīgs. Otrreiz gatavojot 1 paciņas majonēzes vietā liku 2 ēdk.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi