Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu sacepums ar žāvētu gaļu un gailenēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g jaunie kartupelīši(vēlams nelieli)
  • 500 g gailenes
  • 300 g žāvēta gaļa
  • 1 paciņa baraviku majonēze
  • 1 paciņa saldais krējums
  • 150 g siers pārkaisīšanai
  • Neliels sīpols
  • Sāls, dilles
  • 3 ēdamk. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Jaunos kartupelīšus nomazgā, nomizo un liek vārīties viegli sālītā ūdenī.Gatavus nokāš, pārkaisa ar dillēm.
  2. Kamēr vārās kartupeļi, sīpolu nomizo, smalki sagriež, žāvēto gaļu sagriež gabaliņos un apcep. Gailenes notīra, lielākās sagriež un arī apcep.
  3. Cepešpannā - kartupeļus pārgriež uz pusēm, liek uz pannas, tad liek gailenes ar žāvēto gaļu un sīpoliem. Majonēzi sajauc ar paciņu saldā krējuma un pārlej pāri, virsū uzkaisa rīvētu sieru.
  4. Gatavojam 200-220 grādos ~15-20 min.
  5. Lai labi garšo!

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes