Komentāri par: Tomātu sulas gatavošana mājas apstākļos

Linda 2015. gada 27. augusts 00:25
Paldies Ivi :) Beidzot pēc 6 gadiem kādu atbildi saņēmu :D Es pat biju aizmirsusi šo te, man e pasts atgādināja :)
Būs tad jāpagatavo
Ivis 2015. gada 21. augusts 08:47
Pamanīju laika posmu, kad 2 cilvēki ir uzdevuši jautājumus, - tā laikam ir mūsu nacionālā īpatnība nekad neko nevienam, jo tikai to zinu es. Tālab pateikšu es :)) Viss tā pat kā līdz novelk miziņu, tad izberž caur metāla sietiņu, masu mēra. uz 5 l izberztas sulas ir jāliek 3 pilnas ēdamkarotes cukura un 1 pilnu karoti sāli masu karsē tikai līdz brīdim, kad pamanām ka nupat sāka vārīties, - tas būs 3-5 min.lejam burkās un uz ziemas krājuma plauktiņa:)) Glabāšnas laiks ir sezona līdz nākamajiem tomātiņiem. Lai veicas
Liene 2011. gada 26. jūlijs 03:28
Cik ilgi sulu drīkst uzglabāt? vai drīkst ar''i nolikt vēsā pagrabā ziemai?
Linda 2009. gada 16. septembris 19:05
vai sula ir burkas japasterelizē?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi

Jaunākās receptes