Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabaču-biezpiena sacepums 2

2007. gada 24. augusts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Sarīvē kabaci uz rupjās rīves, var ar visu miziņu un sēklām, ja nav pāraudzis.Pievieno biezpienu, olas, miltus, krējumu, sarīvētu sieru, sāli, piparus un zaļumus (piemēram, timiānu). Ja šķiet par šķidru, var pievienot vēl miltus vai mannu. Masu liek ar sviestu ietaukotā, miltiem izkaisītā veidnē un cep pie 200*C apmēram 40-50 min, atkarībā no veidnes dziļuma. Ja liek cepešpannā, tas būs gatavs pēc apm. 30 min, jo būs gandrīz picas biezumā. 5 min pirms gatavības pārber ar sarīvētu sieru. Pasniedz ar dārzeņu salātiem vai ēd tāpat.
2. Lai labi garšo!
Uz augšu