Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas un rīsu sautējums ar austrumniecisku garšu

2007. gada 19. augusts
Foto: Elizabete Sirmā
Pagatavošana
1 min
1. Izvāri vistu.
2. Vāri pusmīkstas filejas sālsūdenī.
3. Sagatavo un apcep dārzeņus.
4. Smalki sakapā sīpolus,ķiplokus.Burkānus sagriez plānās ripiņās.Tomātus sagriez gabaliņos.Pannā izkausē 200 g sviesta,pievieno sīpolus,ķiplokus un apcep 2-3 min. Pieber burkānus un turpini sautēt 5 min. Tad pievieno tomātus,pielej buljonu un uz nelielas uguns sautē 20 min.
5. Sagatavo rīsus un vistu.
6. Pannā izkausē 50 g sviesta,ieber rīsus un viegli apcep. Sagriez pusmīkstās vistas filejas mazos gabaliņos.
7. Sautē gatavu.
8. Dziļā pannā liec dārzeņu maisījumu,pieber sāli,piparus,garšvielas. Tad iemaisi rīsus un virsū liec vistas gabaliņus. Uz mazas uguns sautē apm.25 min.
Uz augšu