Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu, rozīņu strūdele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 230 g kviešu miltu
  • 14 tējk. sāls
  • 1 ola
  • 60 g ūdens
  • Pildījumam: 6- 7 āboli
  • 3 ēdamkar. rozīņu
  • 2 ēdamkar. rīvmaizes
  • 80 g cukura
  • 1 tējk. kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē taukvielas mīklai. Miltus sajauc ar sāli, pievieno olu, ūdeni un pusi no izkausētājām taukvielām.
  2. Mīklu mīca ar rokām līdz tā atdalās no trauka malām. Izveido apaļu klaipiņu, apziež ar eļļu un pārsedz ar drānu. Ruadzē apmēram pusstundu.
  3. Nomizo ābolus un sagriež smalki mazos gabaliņos. Uzbriedina rozīnes. Tad saber ābolus ar rozēnēm un piejauc klāt cukuru, rīvmaizi, kanēli.
  4. Mīklu liek uz sviestpapīra un ĻOTI plāni izveltnē. Apziež ar palikušajām taukvielām. Sagatavoto pildījumu izkārto uz apziestās mīklas un visu kārtīgi satin veltnī.
  5. Veltni ar to pašu sviestpapīru, bet ar savienojuma vietu uz leju liek cepeškrāsnī. Pārziež ar atlikušajām taukvielām.
  6. Cep 225*C apmēram 30 min.
  7. Atdzesē un sagriež labi garšo ar tēju, kafiju vai tā pat.

Konditoreja un maize

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes