Selgas kabači

2007. gada 15. augusts
Foto: Inga Vārna
Pagatavošana
1 min
1. Apcepu drusku eļļā un ar sāli, pipariem apkaisītus ripiņās sagrieztus sīpolus.Salieku atsevišķā traukā.
2. Atsevišķā traukā pagatavoju mērcīti no majonēzes un krējuma ar garšvielām (var arī krējumu nelikt un ņemt mazkaloriju majonēzi), obligāti piespiežot klāt ķiploku (pēc garšas), bet labāk vairaak!
3. Kā jau parasti , apcepu ripiņās sagriestus kabačus apviļātus miltos un olā (ar garšvielām).
4. Tad kantainā traukā kārtoju 1 kārtu kabačus, pa virsu katram apcepto sīpolu ripiņas un mērcīti, tad atkal kabači, apceptais sīpols, mērcīte... Edams gan silts, gan auksts! Man garšo labāk pastāvejis pāris stundas aukstumaa! mmmm.... :)
Uz augšu