Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Selgas kabači

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kabacis 1.gab
  • Olas 2.gab
  • Milti "Hercogs" 2.ēd.k
  • Garšvielu maisijums
  • Eļļa(cepšanai)
  • Majonēze,krējums,zaļumi,ķiploki, sīpoli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Apcepu drusku eļļā un ar sāli, pipariem apkaisītus ripiņās sagrieztus sīpolus.Salieku atsevišķā traukā.
  2. Atsevišķā traukā pagatavoju mērcīti no majonēzes un krējuma ar garšvielām (var arī krējumu nelikt un ņemt mazkaloriju majonēzi), obligāti piespiežot klāt ķiploku (pēc garšas), bet labāk vairaak!
  3. Kā jau parasti , apcepu ripiņās sagriestus kabačus apviļātus miltos un olā (ar garšvielām).
  4. Tad kantainā traukā kārtoju 1 kārtu kabačus, pa virsu katram apcepto sīpolu ripiņas un mērcīti, tad atkal kabači, apceptais sīpols, mērcīte... Edams gan silts, gan auksts! Man garšo labāk pastāvejis pāris stundas aukstumaa! mmmm.... :)

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes