Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta vista ar griķiem un akniņām

Pildīta vista ar griķiem un akniņām

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 1 cepšanai sagatavota vista (izķidāta)
  • 200 g griķu
  • 200 g smalki sagrieztu vistu aknu
  • 25 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1/2 tējk. kaltēta majorāna
  • 1 sakulta ola
  • Sāls
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Novāra griķus lielā daudzumā ūdens.
  2. Sīpolus sasmalcina un apcep sviestā.
  3. Pievieno vistu aknas, sasmalcinātu ķiploka daiviņu un turpina cept līdz gatavībai.
  4. Apceptajām vistu aknām pievieno griķus, sakultu olu, majorānu un garšvielas. Visu rūpīgi samaisa.
  5. Labi nomazgātu un nosusinātu vistu piepilda ar sagatavoto maisījumu, sasienot kopā kājas un spārnus, liek uz panas un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 1,5 stundu.
    Pirms pasniegšanas galdā rotā ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Labi nomazgātu un nosusinātu vistu piepilda ar sagatavoto ma...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes