Tomatu titenis

2007. gada 10. augusts
Foto: Kamala Zilberte
Pagatavošana
1 min
1. Kapostgalvai trissturveida izgriez kacenu.Atdalitas kapostlapas blanse-uz paris minutem ieliek karsta udeni.Sagriez skelites vistas fileju un tomatus.Kapostu lapas pamisus karto tomatu un filejas skelites,ka ari uzkaisa sali un piparus.Kapostlapu rupigi aiztin ciet ,lai ta parsedz pildijumu.Ieguto ruliti ietin partikas pleve.Taja izdur cauruminus.Rulisus liek uz pusstundu tvaicaties.Ja nav speciala tvaika katla,var izlidzeties ta,ka dara;katla ar divam tresdalam udens ieliek sietu ar rullisiem un parvelk ar partikas plevi.
2. Kad rullisi gatavi,tiem lauj atdzist.Tad iznem no pleves un apcep uz pannas olivella.
3. Rotajumam gatavo jaunos ,mazos burkaninus un brokoli.Uz pannas uzlej nedaudz udens,pieliek picinu sviesta un mazliet sali.Skidruma ievieto burkanus un brokolu ziedkopas un pavara.
4. Tomatu titeni var est gan siltu,gan atdzisusu.
Uz augšu