Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pica ar šampinjoniem un tomātiem

2007. gada 10. augusts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
35 min
1. Bļodiņā ieber miltus, sauso raugu, cukuru, sāli, ūdeni un visu izmīca tā, lai iegūtu viendabīgu masu.
2. Bļodiņu pārklāj ar dvieli un noliek siltā vietā (parasti pie jau iekurtās cepeškrāsns).
3. Nomazgā tomātus un šampinionus.
4. Tomātus un šampinionus sagriež plānās šķēlītēs (plānākas šķēlītes būs ērtāk likt virsū), sarīvē sieru.
5. Mazliet uzrūgušo picas mīklu izņem no bļodas un ieliek pannā. Mīklu izstaipa vienmērīgi pa pannu lai sanāktu apaļa pica (MĪKLU NAV JĀIZVELTNĒ!).
6. Liek virsū: tomātu pastu, mazliet mazāk par pusi no rīvētā siera (sieru ir obligāti jāliek virs pastas lai mīkla nepaliktu slapja), bagātīgi visus šampinionus, atlikušo sieru un noslēdz picu ar skaistām tomātu šķēlītēm.
7. Cep vidējā temperatūrā 20 minūtes. Tad ņem ārā un ēd!

Labu apetīti!
Uz augšu