Sākums > Receptes > Uzkodas

Svaigas garšas mērce gaļas un citiem ēdieniem

2007. gada 10. augusts
Foto: Andris Vītols
Pagatavošana
1 min
1. Visus augļu un dārzeņus iespējami malki sarīvē, dilles ļoti smalki sagriež. Rīvē arī sīpolus, papriku utt. Pievieno nedaudz sinepes, sāli - pēc garšas.
2. Sastāvdaļas var pēc izvēles variēt, pievienot vēl kādas, bet īpaši būtiski ir puravi, āboli un gurķi. Viss kopā rada tiešām patīkamu vasarīgu garšu, īpaši garšīgi, protams, tas ir ziemā:) Ļoti labi noder pie ceptas gaļas, bet var lietot arī citiem ēdieniem. Obligāti jāizmanto gan majonēze, gan krējums.
3. Pagatavošanai var izmantot arī blenderi, bet tad konsistence nav tik interesanta.
Uz augšu