Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vien maz' cuciņ

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 gr. cūkgaļas
  • 4 mazi sīpoliņi
  • Lauru lapa
  • Sāls, pēc ieskatiem
  • Maltie pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Ūdens 100 gr
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež gaļu nelielās šķēlītēs un izklapē ar koka āmuru
  2. Kārto uz paliela šķīvja un apkaisa ar sāli un pipariem
  3. čuguna pannā sakarsē nedaudz eļļas un cieši saliek gabaliņus cepšanai no vienas puses, apm. 10 min. uz vidējas uguns, bez vāka
  4. Tad mizo sīpoliņus, pārgriež tos uz pusēm
  5. sameklē lauru lapu
  6. Apgriež gaļas gabaliņus, palikuši viegli brūni, un turpina cept no otras puses apm. 5 min., tagad pievieno pannā sīpoliņus un lauru lapu
  7. Pielej pannā ūdeni un uzliek vāku, nogriež mazu uguni, pasutina kādas 10 min.
  8. Gatavu kārto šķīvī un ēd karstu
  9. Labi garšo arī auksts

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes