Vien maz' cuciņ

2007. gada 10. augusts
Foto: Dace Jakoviča
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež gaļu nelielās šķēlītēs un izklapē ar koka āmuru
2. Kārto uz paliela šķīvja un apkaisa ar sāli un pipariem
3. čuguna pannā sakarsē nedaudz eļļas un cieši saliek gabaliņus cepšanai no vienas puses, apm. 10 min. uz vidējas uguns, bez vāka
4. Tad mizo sīpoliņus, pārgriež tos uz pusēm
5. sameklē lauru lapu
6. Apgriež gaļas gabaliņus, palikuši viegli brūni, un turpina cept no otras puses apm. 5 min., tagad pievieno pannā sīpoliņus un lauru lapu
7. Pielej pannā ūdeni un uzliek vāku, nogriež mazu uguni, pasutina kādas 10 min.
8. Gatavu kārto šķīvī un ēd karstu
9. Labi garšo arī auksts
Uz augšu