Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista austrumnieku gaumē

2007. gada 8. augusts
Foto: Gusts
Pagatavošana
1 min
1. Sagriež fileju mazos gabaliņos, ieliek bļoda un aplej ar pus pudeles austrumu čillī mēci, to visu samaisa ar rokām, pārber ar kariju un velreiz samaisa apmīca, ieliek ledusskapī uz 10 minūtēm. Pa to laiku sagriež sīpolus ceturdaļripiņas un liek uz pannas apcepties olīveļļā, sagriež papriku un sadrupina riekstus (ieliek maisiņā un paklope ar āmuru :D). Izņem no ledusskapja ielikto fileju, liek uz pannas acepties, pēc pāris minūtēm pievieno riekstus, papriku un aplej ar atlikušo daļu austrumu mērces. Visu cepj, kamer vista gatava. pievieno citas garšvielas pēc garšas. Paralēli uzvāra rīsus un pasniedz tos pārkātus ar šo vistu.
Uz augšu