Sākums > Receptes > Salāti

Sulīgie kāpostu salāti ar burkāniem un kāli

2007. gada 1. novembris
Foto: Shutterstock.com
Svaigs kāposts ar burkāniem ir klasika, bet kālis šos salātus gardi papildina.
Pagatavošana
25 min
1. Kāpostu sagriež, ne pārāk smalki. Ieber bļodā un apber ar sāli ar kartupeļu stampiņu kāpostus mīca līdz sāk parādīties sula.
2. Pa drusciņai pievieno rupjās skaidiņās sarīvētus burkānus visu laiku ar stampiņu mīca tā, lai sula būtu arvien vairāk.
3. Tad pievieno smalkajās skaidiņās sarīvētu kāli un atkal turpina mīcīt. Pagaršo, vai pietiek sāls un pievieno krējumu. Ja kāposts būs svaigs salāti sanāks sulīgi, ja nē ari būs garšīgi.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu