Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu marmelāde sviestmaizēm (angļu recepte)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 l ūdens
  • 100 gr. cukura
  • 5 vidēji un mīksti āboli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Uz sakarsētas pannas uzlej nedaudz ūdens un pieber cukuru. Apbrūnina
  2. Sarīvē ābolus uz rupjās rīves.
  3. Kad cukurs kļuvis gaiši brūns, pielej atliku;so ūdeni un ļauj karamelei izkust. Ieber ābolus.
  4. samazina liesmu un ļauj āboliem izkust. Lai tie kļūst zeltaini un viendabīgi. Ielej sietiņā visu masu un ļauj lai notecinās. Šī recepte domāta vien nelieliem daudzumiem. Es no rītiem lieku jau sagatavotu visu.
  5. Lai jums labi garšo!

Deserti

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes