Baklažāni kažociņā

Sastāvdaļas

  • Viens liels baklažāns (4cilvēkiem)
  • Liela buntīte svaigu diļļu
  • Sev tīkama majonēze (labāk asāka)
  • Eļļa (olīvu, saulespuķu)
  • Liela daiviņa ķiploka
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Baklažānu mizu nomizo, baklažānu sagriež plānās šķēlītēs, ierīvē ar sāli, liek sakarsētā pannā ar eļļu.
  2. Pirms tam pagatavo mērci - dilles smalki sakapā, piejauc majonēzi, samaisa, sīki sakapā ķiploku, piejauc klāt doļļu mazai un kārtīgi samaisa. Liek ledusskapī atdzist.
  3. Gatavos baklažānus kārto uz šķīvja pa vienam blakus, apziež ar gatavo mērcīti un kārto stāvos.
  4. Ēd karstus vai aukstus, lieliska uzkoda.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi