O, 23.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Salāti
> Vindzoras salāti
Vindzoras salāti
Jelena Kozinda
2007. gada 31. jūlijs
Foto: Jelena Kozinda
Pagatavošana
40 min
1.
Selerijas sakni notīra, nomizo, sagriež salmiņos.
2.
Šampinjonus sagriež šķēlītēs,gaļu un gurķus - stienīšos.Majonēzi sajauc ar citronu sulu un mārrutkiem,pievieno sāli, cukuru.dārzeņus un gaļu samaisa, pārlej ar mērci, izcilā un noliek 20 min.ievilkties.Salātu lapas noskalo, liek uz šķīvja,
3.
vidū kārto Vindzoras salātus.
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Recepšu izlases
Citas par citām gardākas: 14 plāno pankūku receptes kārtīgam pankūku rītam
Recepšu izlases
Sāļie kārtainās mīklas našķi: launaga kārbiņai vai uzkodām ballītē
Interesanti
Tests
Vai vari pareizi ievietot trīs trūkstošos burtus garšvielu nosaukumos?
Interesanti
Tests
Ievieto trūkstošo vārdu iecienītu ēdienu nosaukumos
Interesanti
Tests
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Interesanti
Tests
Vai zini, kā sauc šīs pavasara sēnes?
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Ублюдки, да не те: в кино - новый фильм Гая Ричи, который активно сравнивают с Тарантино
RUS TVNET
Атмосфера накаляется: у Московской церкви в Эстонии больше имущества, чем сообщалось ранее
RUS TVNET
Шольц запретил Путину ссылаться на Иммануила Канта
(7)
RUS TVNET
"У меня была проблема с кокаином": Лева Би-2 о зависимостях и карьере в РФ
(1)
Uz augšu