Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa medus mērcē

Cūkgaļa medus mērcē

FOTO: Depositphotos

Viena no labākajām garšu kombinācijām jebkurai gaļai - soja ar medu - nav pat nepieciešamība papildināt vēl ar citām garšvielām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas (vēlams kakla karbonāde)
  • 3 sīpoli
  • 2 - 3 ēd. k. sojas mērces
  • 4 ēd. k. medus
  • Pēc vēlēšanās var pievienot papriku vai kādu citu dārzeni un indijas riekstus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež sīpolus (bet ne sasmalcina) un papriku, liek uz pannas cepties, kad sīpoli sāk apbrūnināties pievieno klāt nelielās strēmelītēs sagrieztu cūkgaļu. Cep kamēr cūkgaļa vairs nav jēla.
  2. Pievieno klāt sojas mērci un sautē kādas 10 minūtes, tad pievieno medu un turpina sautēšanas procesu, kamēr cūkgaļa sāk mazliet "piedegt".
  3. Tad nogriež ļoti lēnu liesmu un ik pa laikam apmaisot sutina kādas 10 min. Pannas vāku cepšanas procesā var nelietot.
  4. Pasniedz kopā ar rīsiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas