Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa medus mērcē

2007. gada 30. jūlijs
Foto: Depositphotos
Viena no labākajām garšu kombinācijām jebkurai gaļai - soja ar medu - nav pat nepieciešamība papildināt vēl ar citām garšvielām.
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež sīpolus (bet ne sasmalcina) un papriku, liek uz pannas cepties, kad sīpoli sāk apbrūnināties pievieno klāt nelielās strēmelītēs sagrieztu cūkgaļu. Cep kamēr cūkgaļa vairs nav jēla.
2. Pievieno klāt sojas mērci un sautē kādas 10 minūtes, tad pievieno medu un turpina sautēšanas procesu, kamēr cūkgaļa sāk mazliet "piedegt".
3. Tad nogriež ļoti lēnu liesmu un ik pa laikam apmaisot sutina kādas 10 min. Pannas vāku cepšanas procesā var nelietot.
4. Pasniedz kopā ar rīsiem.
5. Labu apetīti!
Uz augšu