Vista glazūrā

Vista glazūrā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 2 vistas fileja
  • 1 ola
  • Milti (filejas panēšanai)
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. franču sinepes "Dijon"
  • 1 tējk. gaišās sojas mērces
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Pagatavo medus un sinepju glazūru. Ieliec bļodā medu, sinepes, pielej sojas mērci un olīveļļu. Visu sajauc viendabīgā masā. Tai jābūt tekošai kā medum.
  2. Vistas fileju sagriež gabaliņos, pārkaisi ar sāli un pipariem, apviļā miltos, tad sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava.
  3. Pāri pārlej sagatavoto glazūru un vēl brīvi, visu maisot apcep.

    Labu apetīti!
    Pāri pārlej sagatavoto glazūru un vēl brīvi, visu maisot apc...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni