Gambas al ajillo

Sastāvdaļas

  • 500 g lobītu garneļu
  • 4 ķiploka daiviņas
  • ½ - 1 sarkanā čili paprika
  • 50 g olīveļļas
  • Šķipsniņa kajēnas piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. saldētās garneles atkasuē. vajadzības gadījumā notecina uz saimniecības papīra. ja ēdienu negatavojiet tūlīt, garneles jānotecina ledusskapī.
  2. ķiplokus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. čili papriku sagriež plānos gredzenos, izņem sēkliņas.
  3. pannā sakarsē eļļā apcep ķiplokus un čili paprikas gabaliņus. uzkaisa kajēnas piparus. izejvielas nedrīkst apbrūnināt. līdz šai gatavības pakāpei ēdienu var sagatavot pat krietnu laiku pirms ciemiņu ierašanās.
  4. ēdienam pievieno notecinātas garneles un no jauna uzkarsē. visu laiku maisot, ēdienu cep ne ilgāk par 2 minūtēm,lai garneles nekļūtu sīkas.
  5. karsto garneļu un ķiploku ēdienu ceļ galdā tūlīt. pie tā pasniedz vārītus rīsus, salātu lapiņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi