Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Strīpainā sviestmaižu kūka ar sieru, šķiņķi un olām

2007. gada 28. jūlijs
Foto: Shutterstock.com
Pagatavošana
1 min
1. maizei ieteicams nogriezt garoziņu.
2. samaisa 1. pildījuma sastāvdaļas. apziež pirmo maizes šļēli.
3. virsū liek otru maizes šķēli. apziež ar 2. pildījuma margarīnu un sinepēm. uzliek siera šķēlītes. ar margarīnu apziež trešo maizes šķēli un liek uz pārējām.
4. kūku viegli saspiež. oetin folijā un uz dažām stundām vai uz visu nakti liek ledusskapī.
5. Kūkas virsmu un malas apziež ar majonēzi vai krēmsieru. Dekorē ar zaļumiem, salātlapām, ķirštomātiem un vārītām olām.
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu