Strīpainā sviestmaižu kūka

Sastāvdaļas

  • 3 šķēles gareniski sagrieztas formas baltmaize
  • Pildījumam
  • 100 g margarīna
  • 100 g sagriezta, kūpināta šķinķa
  • 1 ½ ēd.k mārrutku
  • 2 ēd.k sasmalcinātu pētersīļu
  • Pildījumam
  • 50 g margarīna
  • 1 ēd.k sinepju
  • 100 g šķēlītēs sagriezta siera
  • Rotājumam
  • 100 g majonēzes
  • 50 g melnu un sarkano ikru
  • 2 cieti novārītas olas

Pagatavošana

1 min.
  1. maizei ieteicams nogriezt garoziņu.
  2. samaisa 1. pildījuma sastāvdaļas. apziež pirmo maizes šļēli.
  3. virsū liek otru maizes šķēli. apziež ar 2. pildījuma margarīnu un sinepēm. uzliek siera šķēlītes. ar margarīnu apziež trešo maizes šķēli un liek uz pārējām.
  4. kūku viegli saspiež. oetin folijā un uz dažām stundām vai uz visu nakti liek ledusskapī.
  5. kūkas virsmu un malas apziež ar majonēzi. virsū joslās kārto melnos un sarkanos ikrus, kā arī sakapātu olas dzeltenumu un baltumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi