Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena kūka "tiramisu"

2007. gada 27. jūlijs
Foto: Kristīne Šeiko
Pagatavošana
1 min
1. izkaušē taukvielas samaisa ar sadrupinātiem auzu pārslu cepumiem un riekstiem.
2. masu liek veidnē ar noņemamām malām
3. ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi pildījumam. krējumu saputo stingās putās.
4. biezpiena samaisa ar kafiju, pūdercukuru, izkausē šokolādi un putu krējumu.
5. pildījumam liek veidnē uz pamata un dažas stundas tur vēsumā.
6. rotājumam samaisa biezpienu ar krējumu. pārziežar to pildījumu.
7. rotā ar rīvētu šokolādi, riekstiem un grauzdētām kokosriekta skaidīņām.
Uz augšu